En Rekke Kredittkort Har Gode Rabatter

Du må være 21 år og ha en inntekt på 140.000 kr for å kunne levere en gyldig søknad, og det maksimale kredittbeløpet er på 50.000 kr. Som hos de fleste andre kortilbydere får du en månedlig faktura på det som måtte være av bruk, men med 45 dagers rentefritak på alle varekjøp vil du kunne bruke kortet uten ekstra gebyrer så lenge du betaler innen forfall. En stor fordel med å få rabatt med kort er at rabatten gjelder på samtlige bensinstasjoner, ikke bare én av dem. En god kombinasjon av disse tipsene og riktig kredittkort så kan du spare flere tusen kroner per år i drivstoffutgifter. For å få kredittkort hos oss må du være over 18 år, ha norsk fødselsnummer og bostedsadresse i Norge. Bruk av Gjensidiges Mastercard gir deg 35 prosent rabatt om du bestiller varer fra nettbutikken til design House Stockholm, mens Cresco Car Premium gir deg 15 prosent rabatt når du handler på nett hos Oslo Sportslager. OBOS-medlemmer får i utgangspunktet 20 prosent rabatt på Flügger farve og Kitch'n.

Mange kredittkort inneholder muligheten til å kjøpe forsikringer, men det finnes også noen som gir deg gratis reiseforsikring, og dette gjelder hvis du betaler for din reise med kredittkortet. Uansett hvor du reiser i verden vil et kredittkort enklere aksepteres som betalingsmiddel fremfor ditt vanlige bankkort. Årsaken til dette er at både bilutleiefirmaer og hoteller foretrekker kredittkort ettersom det er enklere å belaste kunden hvis han har påført skader på bil/rom. Med et kredittkort får du akkurat dèt - et rentefritt lån hvis du betaler tilbake utestående innen 40-50 dager.

Samtidig får du også en ekstrabonus som gir deg 1 prosent av alle kjøp du foretar deg - over hele verden og uansett bransje - tilbake i bonus. Også Esso har sitt eget bensinkort Denne kjeden har vært noe gnien i forhold til Shell, men du får en akseptabel drivstoffbonus på 30 øre per liter du tanker hos dem. Hvis du allikevel skal tanke hos Esso anbefaler vi heller at du ser på et annet kredittkort, nemlig 365Privat sitt MasterCard Dette kortet gir deg nemlig 3,65 prosent i bonus på alle tankinger du gjør, uansett kjede, men dersom du velger Esso får du en ekstrabonus på 30 øre. Statiol Mastercard gir deg rabatter og bonuser veldig likt de andre bensinkort.

Testen over inneholder ikke alle kredittkort på det Norske markedet, men inneholder ulike kort vi mener utfyller hverandre, og representerer kredittkorttilbudet i Norge. Bensinkort, Cashback, rabatter og bonuser er eksempler på goder som er knyttet til bruken av et kredittkort. Vi gjør likevel et forsøk på å forklare nærmer hva de forskjellige fordelene innebærer, samt hvilke kredittkort som har hvilke fordeler.

Nå får du også 2 % fast rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa. Enten du søker om å få ditt første kredittkort eller tredje kredittkort så vil disse fem enkle tips hjelpe deg å få det beste kredittkort- tilbudet (samt maksimere sjansene for å få kredittkortsøknaden godkjent). Her på denne nye nettsiden har vi samlet noen av norges beste kredittkort innenfor sjangere med bonus og rabatter, cashback og drivstoffrabatt. Med Flexi Visa kredittkort får man for eksempel 4 % bonus på flyreiser, i sportsbutikker og 4 % rabatt på bensin og diesel. Kort oppsummert kan man si at kredittkort med cashback gir deg gode fordeler, samt at du kan spare penger.

Bruk av Gjensidiges Mastercard gir deg 35 prosent rabatt om du bestiller varer fra nettbutikken til design House Stockholm, mens Cresco Car Premium gir deg 15 prosent rabatt når du handler på nett hos Oslo Sportslager. Kjører du egen bil, gir bruk av Cresco Car Premium ti prosent rabatt på parkering på Gardermoen. En annen fordel med 365Privat er at man får 10 % rabatt på hotellovernattinger hos Rica.