Beste Drivstoffkort

Å betale for seg med kredittkort lyder kanskje ikke som et godt råd dersom du fra før har dårlig med inntekter. Dinnershowrestauranten på Mølla fyller i år hele 15 år, og deres jubileumsshow kommer til å ta deg med på en musikalsk reise helt fra 1960 til i dag. Er du ofte på reise og leier bil vil det lønne seg å tegne en forsikring som dekker egenandelen din hvis uhellet er ute! Dersom du skal leie bil hos Europcar, gir bruk av Esso Mastercard 20 prosent rabatt. Med et kredittkort fra Ikano Visa handler du også gebyrfritt med varekjøp i Norge.

Alle kredittkort har ulike fordeler, så ved bruk av flere kredittkort kan du utnytte deg av alle. Blant annet gir 365Privat hele 84 øre pr liter dersom man regner 30 øre i drivstoffrabatt og legger til de 3,65% cashback poengene man samler opp og får tilbakebetalt. Basert på ditt valg vil du få vite hvilke kredittkort som er best for dine behov. Alla är gratis, betala räkningar på nätet är gratis och de flesta ger rabatt eller poäng.

Det har i tillegg vært perioder hvor man har fått bonuspoeng på toppen av dette ved overføring av en viss sum i et definert tidsrom (kampanjer). Ved siste kampanje fikk man eksempelvis 300 SAS ekstrapoeng om man overførte minst 500 Trumf-poeng. Den norske utgaven av American Express med SAS Eurobonus tilbyr tre forskjellige kort med litt ulike priser/fordeler. Kortet til Diners fungerer i utgangspunktet på samme måte som SAS Amex, men her er årsavgift og opptjening satt opp på en litt annen måte. Flere av tilbyderne gir også en bonus i form av EB-poeng eller Trumf-bonus om du bestiller kortet.

Dersom du er på utkikk etter en test av kredittkort generelt, og ikke bare Mastercard kan du klikke her I vår test av Mastercard har vi som i våre andre tester fokusert på totalopplevelsen av kredittkortenes rente, bonusprogram / kickback, mulig lånebeløp, gebyrer og andre fordeler og ulemper. Det som da blir viktig er hva slags rabatt eller fordeler kredittkortet kan gi ved bruk. Andre har kun rabatt på bensin, men hvis en kjører mye er det mye penger å spare på det.

Mange kredittkortselskaper tilbyr gratis reise- og avbestillingsforsikring og dette tilbys vanligvis hvis du betaler 50% eller mer av transportutgiftene dine med et kredittkort. Kredittkort er enkelt å bruke da det kan benyttes både ved kjøp av varer på nettet, i alle bankterminaler samt minibanker. Disse ordningene er hos noen kortselskap ekstra gode å ha når du skal bestille flybilletter, hotell eller lignende. Remember Mastercard gir rabatter på mange restauranter rundt om i verden i tillegg til brede rabatter innenfor reise og ferie, som f. eks.

Personer som reiser mye, skaffer seg ofte kredittkort fra SAS eller Bank Norwegian. Andre igjen, som kortene fra Santander, gir rabatter knyttet til mange kategorier, og kanskje spesielt gode tilbud på forskjellige varer vi ofte investerer i. Disse rabattene er som regel helt eksklusive, og du ville ikke fått de uten et slikt kredittkort. Som man ser er det mulig å eie et kredittkort uten at det koster ei eneste krone. Det man da sitter igjen med, er ekstra trygghet, alltid penger tilgjengelig og ofte gode rabatter og fordeler man ikke får med andre betalingsløsninger Man kan bruke kredittkort på online casino , men om det er smart eller ei kommer an på om man vinner.

SAS Eurobonus World MasterCard World MasterCard er svært likt Diners Club i betingelser, men her er det kun SAS EB Gold/Diamond som gis gratis årsavgift. Kortet kan benyttes på langt flere steder enn både American Express og Diners Club og gir da også bonus i alle matvarekjeder. Til SAS EB World MasterCard kan du i tillegg til hovedkortet få et såkalt «Point Earner»-kort til ett eller flere familiemedlemmer (over 18 år). Man vil da få både TRUMF-bonusen (1% eller 3% ved Trippel-TRUMF) + antallet EB-poeng kjøpesummen genererer på Shell MasterCard, Amex (alle typer), SAS Diners eller SAS MasterCard.