Alt Om 365Privat

Hva om vi fortalte deg at det var mulig å tjene penger på å bruke et kredittkort? Hvis du vil ha et mer allsidig kort kan et som 365 Privat MasterCard være løsningen, da det gir deg 3,65 % på bensin, skobutikker og klesbutikker. Både Flexi VISA og 365 Privat MasterCard tilbyr også bonus på ulike bensinstasjoner, ofte i kombinasjon med bensinstasjonens fordelskort. Når du velger bensinkort er det lurt å sjekke slike bonuser for å få mest mulig ut av den. På den måten koster ikke ditt bensinkort deg noen ting, og du får hver måned en bonus på rundt 4 % som betales tilbake til din konto.

I tillegg får du også 3,65 % cashback på det du handler av drivstoff på alle stasjoner, samt på kles- og skobutikker. Søk om 365 Privat MasterCard 15k / 12 mnd eff.rente 25,21 % tot 16.907,- Kortet har heller ingen årsavgift eller gebyrer når du handler. Rabatten får du godtgjort som bonus i form av Trumfpoeng, og du får 1% bonus for alle andre kjøp som gjøes med kortet, og de kan tas ut som kontanter. Da har du i tillegg til 365 Privat også Ikano Visa og Flexi Visa som begge gir cashback når du fyller drivstoff.

Det er faktisk veldig lett å få kredittkort i dag, men mange orker ikke engang tanken om å søke om et kredittkort, fordi de tror det er mye arbeid. Med et kredittkort eller debet kort, får du en kontoutskrift / fakturerer hver måned hvor alle innkjøp og uttak er rapportert i stedet for kjøp trekkes direkte fra bankkontoen din. Flexi VISA kredittkort står for noe som her helt nytt på det norske markedet for kort. Siden Flexi Visa er et kredittkort uten etableringskostander og har gebyrfrie varekjøp kan du samle dine innkjøp på en oversiktig månedlig faktura.

Riktig kredittkort betyr i denne sammenheng et kredittkort som gir fordeler der hvor du skal benytte dette til betaling. Dersom du handler mye på internett vil du kunne finne kredittkort med opptil 25 prosent rabatt i mange kjente nettbutikker. Husk også å sjekke begrensinger og andre vilkår som gjelder for ditt eller dine kredittkort. Det har vært mye prat om kredittkort, men mitt beste kredittkort er uten tvil 365 kortet som du kan få via Fokus Bank!

I tillegg til rabatt på bensin og diesel, får du også 3.65% cashback på både skobutikker og klesbutikker, samt 10% rabatt på Rica Hotels. I tillegg til å være best i test på vår nettside har kortet også vunnet en rekke andre priser for beste bensinkort, blant annet hos VG, Dagbladet, Dine Penger og Nettavisen. Ikano Visa er det bensinkortet i vår test som gir deg lavest rabatt på bensin og diesel.

Alle kredittkort har ulike fordeler, så ved bruk av flere kredittkort kan du utnytte deg av alle. Blant annet gir 365Privat hele 84 øre pr liter dersom man regner 30 øre i drivstoffrabatt og legger til de 3,65% cashback poengene man samler opp og får tilbakebetalt. Basert på ditt valg vil du få vite hvilke kredittkort som er best for dine behov. Alla är gratis, betala räkningar på nätet är gratis och de flesta ger rabatt eller poäng.

Kredittkortleverandører som EnterCard kontaktes stadig oftere av kunder som er blitt lurt til å oppgi sitt kredittkortnummer til slike useriøse aktører, og vi gjør det vi kan for å hjelpe kundene med å komme seg ut av dem. Eksisterende kunder kan rebestille bank- og kredittkort eller PIN-kode ved å ringe Kundeservice Privat på (+47 915) 06001, hele døgnet, alle dager.